18 West-Vlaamse parlementsleden op stage

Door Bert Maertens op 7 juli 2017, over deze onderwerpen: Izegem

Van de zomer gaan 18 West-Vlaamse parlementsleden op stage in bedrijven in onze provincie. Ze doen dat in samenwerking met de ondernemersvereniging Voka, organisator van de ondernemingsstages.

“Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe invloed hebben op onze bedrijven”, zegt Bert Mons van Voka West-Vlaanderen. “Voka biedt al meer dan een kwarteeuw kansen om op de bedrijfsvloer kennis te maken met de ondernemingen en met de realiteit van elke dag.”

Over heel Vlaanderen zijn van de zomer meer dan 100 parlementsleden op bedrijfsbezoek. De stage is beperkt tot meestal één dag.

Björn Anseeuw gaat naar de luchthaven van Oostende, Ann Brusseel bij Televic, Cathy Coudyser naar Plopsaland, Roel Deseyn naar Koramix, Wouter De Vriendt naar Zora Robotics, Bart Dochy naar Homi-freez, Daphné Dumery naar TE Connectivity, Rita Gantois naar Beauvoords Bakhuis, Michèle Hostekint naar Ark Shelter, Sabien Lahaye-Battheu naar de Meli en naar Bellewaerde, Annick Lambrecht naar Laga, Sander Loones naar Aspiravi, Bert Maertens naar Winsol en Elisabeth Meuleman naar Vyncke, Ann Soete naar Hostorium, Pol Van Den Driessche naar de Vlaamse Visveiling, Tom Vandenkendelaere naar d’Arta en Brecht Vermeulen naar Maselis.

 

Bron: N.N., KW De Weekbode Izegem, 07.07.2017, p. 48

 

KW De Weekbode Izegem, 07.07.2017, p. 48

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is