Bert Maertens volgt stagedag bij Winsol in Izegem

Door Bert Maertens op 13 september 2017

IZEGEM - Vlaams parlementslid en Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA) loopt op woensdag 20 september stage bij het ramen-, deuren- en zonweringsbedrijf Winsol in Izegem. Hij doet dit op uitnodiging van werkgeversorganisatie Voka. 

Tijdens zo’n stagedag zie je als parlementslid ook eens waar beleidsinitiatieven in de praktijk het verschil kunnen maken, en krijg je ook de kans om veel met de mensen uit het werkveld zelf te spreken”, zo vertelt Bert Maertens. “Ik liep vorige jaren al stage bij Barco, DHL, Durlet, PortConnect en Maselis. Dit was elke keer zeer verrijkend. Deze kans wou ik dus ook deze keer niet laten schieten.

In de voormiddag staat een bezoek aan het bedrijf en de showroom gepland; in de namiddag maakt Bert kennis met de zonwering productie in Aalter.  

Winsol, dat is 140 jaar ervaring. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, met Jules Windels die als schrijnwerker een eigen bedrijf begon in houten rolluiken. De voorbije jaren ontwikkelde Winsol zich tot een dynamisch bedrijf met een rijke traditie en een toekomstgericht management”, aldus Bert Maertens. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is