Burgemeester Bert Maertens op stage bij Winsol

Door Bert Maertens op 21 september 2017, over deze onderwerpen: Izegem
Burgemeester en Vlaams parlementslid Bert Maertens stak gisteren zelf de handen uit de mouwen bij het zonweringsbedrijf. - Foto Joke Couvreur

IZEGEM - Burgemeester en Vlaams parlementslid Bert Maertens (N-VA) heeft gisteren een dagje stage gelopen bij ramen-, deuren- en zonweringsbedrijf Winsol. Dat deed hij op uitnodiging van werkgeversorganisatie Voka.

"Tijdens zo'n stagedag zie je als parlementslid ook eens waar beleidsinitiatieven in de praktijk het verschil kunnen maken. Je krijgt de kans om veel met de mensen uit het werkveld zelf te spreken", zo vertelt Maertens. "Ik liep vorige jaren al stage bij Barco, DHL, Durlet, PortConnect en Maselis. Dit was elke keer zeer verrijkend. Ook dit keer wilde ik die kans niet laten schieten. Ik heb wel even mee helpen dragen met profielen, maar het gros van het bezoek diende om met het bedrijf kennis te maken. Daarnaast waren er ook gesprekken om anderstalige nieuwkomers in onze stad makkelijker aan werk te helpen. Winsol wil daar mee een rol in spelen. In de voormiddag bezocht ik de Izegemse vestiging, in de namiddag de productie-afdeling in Aalter. Ik heb meteen wat goede ideeën gesprokkeld, want binnenkort verbouw ik", knipoogt Maertens.

 

Bron: VDI - Foto Joke Couvreur op hln.be; Het Laatste Nieuws/Mandelstreek, 21.09.2017, p. 16 

 

Het Laatste Nieuws/Mandelstreek, 21.09.2017, p. 16

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is