Jong N-VA opent pop-upsnoepwinkel

Door Bert Maertens op 6 september 2014, over deze onderwerpen: Izegem

Jong N-VA opent vandaag een pop-upsnoepwinkel. - Foto VDI

IZEGEM - Jong N-VA verkoopt vanaf vandaag negen dagen zoetigheden in hun pop-upwinkel 't Snoephuisje, op de hoek van de Roeselaarse- en Nieuwstraat.

Izegem heeft al langer te kampen met leegstand in de winkelstraten. Veel ondernemers komen er niet bij en net dat wil Jong N-VA aankaarten. "We willen aantonen dat je met een klein marketingbudget ook een grote doelgroep kunt bereiken", zeggen initiatiefnemers Arne Allosserie en Dieter Vanthornout. "We lanceerden enkele weken geleden eerst een mysterieuze etalage die de mensen naar onze facebookpagina 'Watkomthier' leidde. Sinds vorige week duikt er aan de scholen ook een kauwgomballenautomaat op. Door te draaien aan de automaat kunnen ze waardebonnen van lokale winkeliers winnen."

Burgemeester Bert Maertens (N-VA) verloot in een Youtubefilmpje een snoeptaart aan het kind dat de leukste tekening binnen brengt in 't Snoephuisje. "De winkel is van 6 tot en met 15 september elke dag van 12 tot 21 uur open", gaat Allosserie verder. "Izegemnaren die voor 16 uur bestellen via onze webshop, krijgen de snoep aan huis geleverd."

Meer info op www.ondernemeninizegem.be.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is