N-VA versterkt zich met twee nieuwe Kachtemse kraks

Door Bert Maertens op 6 februari 2018, over deze onderwerpen: Izegem
N-VA ambieert nieuwe bestuurstermijn in Izegem met Bert Maertens als burgemeester

Kachtemnaars Kevin Carrette en Conny Decock nemen op 14 oktober vanop de N-VA-lijst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Kevin en Conny zijn beiden heel betrokken in het Kachtemse verenigingsleven en kiezen nu ook overtuigd voor een politiek engagement bij N-VA Izegem. “Ons bestuur telde al enkele heel actieve Kachtemnaars, met onder meer schepen van Financiën en Economie Tom Verbeke, gemeenteraadslid Nick Verschoot en ondervoorzitter Frederick Verhaeghe”, duidt N-VA-voorzitter Hein Depoorter. “Met Conny en Kevin versterken we onze groep Kachtemnaren nog fors. Ze zijn allebei heel betrokken bij de verenigingen en activiteiten in de deelgemeente en weten zeker mee te praten over het beleid in onze stad en in Kachtem in het bijzonder. Ik ben uiteraard heel blij met hun deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. Ze gaan dat uitstekend doen!”, aldus burgemeester en lijsttrekker Bert Maertens.

Kevin Carrette (34), woont samen met zijn partner Lynn Fertein in de Rumbeeksestraat. Hij werkt als zelfstandige in de bouwsector en is voornamelijk door zijn engagement in culturele verenigingen een alom bekende Kachtemnaar. Kevin is spelend lid van de drumband van de Fanfare Vrede en Eendracht en staat vrijwel elk jaar op de planken bij Kachtemse Toneelgilde De Lanteern, waar hij ook deel uit maakt van het bestuur. In zijn overige vrije tijd gaat hij graag kijken naar zijn favoriete voetbalploeg, Antwerp FC, en verzamelt hij emailleborden. Kevin heeft een grote voorliefde voor oldtimers en rock ’n roll uit de jaren ‘50 en ’60.

Kevin Carrette: “Ik ben al jaren aanhanger van de N-VA en van het beleid dat de partij voert inzake migratie bijvoorbeeld. Op nationaal vlak doet de partij het uitstekend en ook in Izegem is dat zeker het geval! Je voelt en ziet de verandering in de stad, dat kan je niet ontkennen. Nieuwe evenementen als Isotopia en Dulle Dunderdagen zijn écht top, net als de werking van onze kunstacademie Art’Iz. En het vernieuwde museum Eperon d’Or is gewoon een pareltje! Als ik verkozen word in de gemeenteraad, wil ik zeker werk maken van mijn stokpaardje: toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Wat dat betreft moeten we nóg beter kunnen en ik wil daar mijn schouders onder zetten.

Conny Decock (56) woont samen met haar man Bart Deleu in de Pater Ver Eeckestraat. Conny en Bart hebben twee zonen, Kevin (gehuwd met Sanne Hoste) en Glenn. Conny is sinds enkele maanden ook de trotse oma van Owen. Ze werkt als logistiek assistent in de Izegemse Sint-Jozefskliniek, waar ze ook instaat voor schoonheidszorgen bij kankerpatiënten. Conny is al jaren geëngageerd in de Kachtemse Fanfare Vrede en Eendracht, waarvan haar man Bart een hele tijd voorzitter was. Ze is daarnaast ook actief bij Femma Orgidee Izegem. Conny houdt in haar vrije tijd van shoppen, uit eten gaan en plezier maken met haar collega’s en vriendinnen.

Conny Decock: “De N-VA in Izegem is echt een heel sterke groep, dat spreekt me al langer aan. En ze hebben de afgelopen jaren ook veel mooie dingen gerealiseerd. Denk maar aan Eperon d’Or, de restauratie van Wallemote en het open stellen van Kasteelpark Blauwhuis. Dat zijn allemaal mooie troeven voor onze stad! Ik wil samen met de andere N-VA-kandidaten meewerken aan de verandering in Izegem. Want die mag zeker niet stoppen. Ik wil dat alle inwoners het goed hebben in onze stad. Het zou mooi zijn als ik daar een steentje kan toe bijdragen door de N-VA-lijst te steunen op 14 oktober.”   

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is