De N-VA is de beste garantie op goed bestuur. Ook de volgende zes jaar willen wij vanuit het stadsbestuur zorgen voor een nog aantrekkelijker Izegem voor onze inwoners. Deze vier nieuwe N-VA-kandidaten voor de gemeenteraad zijn allen erg betrokken Izegemnaars. Met hun sociaal engagement en hun professionele ervaring in Izegem zijn ze uitstekend geplaatst om de toekomst van onze stad mee uit te tekenen. Ik ben heel blij dat ze de stap naar de politiek zetten en extra enthousiasme meebrengen”, zegt burgemeester Bert Maertens.

De vier kandidaten

Karen Pollefeyt (44 jaar) is een bekende Izegemse ondernemer en bestuurder van Beweegpunt Izegem (fitness en personal training). Karen is gehuwd met kinesist Piet Deveughele en is mama van twee kinderen, Barend (15) en Bente (14). Karen is meervoudig Belgisch kampioen polsstokspringen en is ook vandaag nog heel sportief. Zo is ze actief lid van de Izegemse triatlonclub en speelt ze voetbal bij VVEK Ladies.

"Als ondernemer en als persoon blijf ik graag in beweging. Het is tijd om niet meer langs de zijlijn te staan. Mijn energie, dynamiek en positieve drive wil ik dan ook graag inzetten om samen met het team van N-VA een en ander te doen bewegen in Izegem."

Niels Desmet (31 jaar) is Service Advisor bij Mercedes Van Mossel-Vereenooghe in Ieper en woont samen met Kayleigh Bral. Hij is actief in het Feestcomité Bosmolens, waarmee hij de jaarlijkse Bosmolens Ommegang organiseert. Niels is er verantwoordelijk voor de sociale media, publiciteit, programmatie en planning.

Ik ben blij als jonge kracht mijn stem te kunnen laten horen om Izegem verder te laten groeien en ontplooien voor de komende generatie, zodat Izegem een echte Pekkersstad blijft.

An-Sofie Scheldeman (41) is verkoopster bij de afdeling decoratie bij Multi Bazar Izegem en was voorheen een bekend gezicht bij warenhuis Delhaize in Izegem. Ze is gehuwd met Renaat Monteyne en mama van Mathis (19) en Marie-Julie (16). In haar vrije tijd leest An-Sofie graag, is ze gepassioneerd door fotografie en staat ze altijd klaar voor een leuke babbel en een leuk avondje uit in eigen stad.

Ik wil als een trotse Izegemnaar mee helpen om van de stad een nog mooiere, betere en aangenamere stad te maken voor al onze inwoners.

Marnix Malysse (65 jaar) is gehuwd met Lucrece Vroman. Hij is intussen gepensioneerd, maar was daarvoor jarenlang aan de slag als postbode op de Bosmolens. Binnen Bpost was Marnix gedurende 35 jaar syndicaal afgevaardigde, waar hij de belangen en rechten van collega's verdedigde. Zijn hobby's zijn wandelen, fietsen, vakanties met de camper en vliegreizen.

Ik wil samen met N-VA Izegem zorgen voor een veilige en nette stad, met aandacht voor mobiliteit en ouderen.

Onderwerpen