Het Hoplr-netwerk in Izegem is geografisch afgebakend en bestaat in totaal uit zeven buurten: Izegem Centrum West, Izegem Centrum, Izegem Centrum Oost, Emelgem, Kachtem, Bosmolens en de Mol.

“Hoplr zal niet alleen het sociaal contact en de interactie tussen buurtbewoners stimuleren, ook de stad zal het online netwerk gebruiken als extra rechtstreeks communicatiekanaal met onze inwoners, bijvoorbeeld over wegenwerken, bij evenementen of ook bij rampen”, verduidelijkt Maertens.

Alle inwoners van Izegem ontvangen in de loop van deze week een brief van Hoplr met een unieke code. Die code geeft je toegang tot jouw buurtnetwerk. Je kan berichten plaatsen en met elkaar in dialoog gaan, terwijl inwoners uit andere buurten en de stadsdiensten niet kunnen meekijken.

Registratie via unieke buurtcode

Om toegang te krijgen tot het netwerk, geef je de unieke buurtcode in op www.hoplr.com. Wie geen code ontving, of de brief verloor, kan zijn of haar adres laten bevestigen door Hoplr zelf. Aanmelden is eenvoudig én gratis. De mobiele app van Hoplr is beschikbaar in de App Store (voor iPhone) en de Play Store (voor Android).

Onderwerpen