De voorbije maanden verschenen er verontrustende boodschappen in de pers van oncologen en de Stichting Tegen Kanker. Veel mensen die zich niet lekker voelen, zouden zich niet laten onderzoeken in het ziekenhuis omdat ze bang zijn om er corona op te lopen. Daarnaast zorgen een gebrek aan perspectief en strenge coronamaatregelen voor minder vechtlust bij kankerpatiënten. Hoewel iedereen momenteel gefocust is op corona, mogen we ernstige ziektes zoals kanker niet uit het oog verliezen. Daarom zet de N-VA ook in 2021 mee de schouders onder de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

Bert als één van de 16 wegkapiteins

In het hemelvaartweekend fietsen 16 N-VA-groepjes een aangepaste versie van de traditionele 1.000 km. Dat doen ze in alle veiligheid met hun eigen bubbel. Geen groots wielerpeloton dit jaar, maar wel veel kans dat je tussen 13 en 16 mei een N-VA-fietsbubbel ziet. Naast Vlaams minister Ben Weyts, Europees Parlementslid Assita Kanko en, de peter van de actie, Vlaams Parlementslid Andries Gryffroy, rijdt misschien ook Bert Maertens je voorbij. Bert is een van de 16 N-VA-wegkapiteins en rijdt samen met een delegatie van N-VA-Izegem een deel van het uitgestippelde parcours in de provincie West-Vlaanderen. 
 

Stort rechtstreeks een gift…

Wil jij samen met Bert en de N-VA blijven investeren in kankeronderzoek en de patiënten een hart onder de riem steken? Steun dan dit initiatief door rechtstreeks een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van het N-VA-team: 170043275. Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.
 

… of koop het door Bart De Wever ontworpen T-shirt

Dat kan ook door het door Bart De Wever ontworpen T-shirt te komen waarmee hij deelnam aan de Container Cup. Op donderdag 29 april nam onze partijvoorzitter deel aan De Container Cup. Hij nam het op tegen MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez in een wel heel blits T-shirt. Het gele shirt is ontworpen door Bart zelf en heeft als opschrift Citius-Altius-Fortius (sneller-hoger-sterker) met bijhorende cartoontjes van een leeuw. Dit T-shirt koop je nu in de webwinkel. De opbrengst gaat integraal naar de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

Onderwerpen